За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Този частен остров-хотел, част от Cocoon Collection, се намира в района на Понгве, между районите Кивенгва и Уроа, на 52 км от летище Abeid Amani Karume  в Занзибар и на 45 км от Стоун Таун. Отворил врати през февруари 2018 г, наричан още "A place for real Travelers". Островът-хотел предлага пълно уединение и tailor-made изживяване.

В стаите

Островът-хотел предлага общо 5 вили на своята територия: 4 Standard Villas - Standard Double Ocean View Room и Standard Double Bay/Sunset View Room (35 кв.м, макс. настаняване на 2-ма души) и 1 Sultan Villa (70 кв.м, макс. настаняване на 2-ма души), като всички те разполагат с гледка към океана. Всяка от тях е скрита в сянката на дърветата и има своя собствен веранда с романтичен кът за сядане, където бихте могли да се насладите на великолепния залез и нощно небе.

Вилите са дизайнерски обзаведени в стил, който представлява микс от афикански и арабски елементи. Те не разполагат с климатик и телевизор. Не се разрешава слушане на силна музика от електронни устройства. Целта е гостът да има максимален контакт с природата по време на престоя. Всички вили са обзаведени в eco-friendly стил с дървени акценти в хармония с природата и оборудвани с: king size легло, кът за сядане, баня с душ/вана, балкон/тераса.

На територията на хотела

Основен ресторант с гурме кухня, център за масажи.

Безплатни услуги: жива музика и Масаи шоу веднъж седмично.

Платени услуги: масажи, шнорхелинг и дайвинг.

Плаж: собствен пясъчен плаж, с фин бял пясък.

Хранене

HALF BOARD - закуска и вечеря, без вкл. напитки.

Оценки и коментари